Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.13 22:32 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 75 gramai cukraus
- 50 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės (20%)
- 1 vienetas vanilinio cukraus
- 200 gramų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.
INGREDIENTAI:
- 75 gramai cukraus
- 50 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės (20%)
- 1 vienetas vanilinio cukraus
- 200 gramų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą