Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės (20%)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus
  • 200 gramų uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
    Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
    Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
    Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
    Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės (20%)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus
  • 200 gramų uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
    Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
    Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
    Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
    Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų