Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek acto (balzaminis)
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žalumynų
- 1 vienetas duonos (Baguette)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius sutarkuoti ir sumaišyti su varške, susmulkintu nuluptu obuoliu, balzaminiu actu, druska bei pipirais.
Gauta mase užtepti duonos riekeles.
Apibarstyti smulkintais žalumynais.
Patiekti kaip užkandį.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek acto (balzaminis)
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žalumynų
- 1 vienetas duonos (Baguette)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius sutarkuoti ir sumaišyti su varške, susmulkintu nuluptu obuoliu, balzaminiu actu, druska bei pipirais.
Gauta mase užtepti duonos riekeles.
Apibarstyti smulkintais žalumynais.
Patiekti kaip užkandį.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą