Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome, plonai pamušame ir, apibarstę prieskoniais, šiek tiek pamarinuojame kol pasidarysim įdarą. Salierus sutarkuojame, svogūną susmulkiname ir pakepiname svieste, pagardiname prieskoniais ir atvėsiname. Ant mėsos dedame salierų įdaro, susukame ir sutvirtiname dantų krapštukais. Voliojame miltuose ir apkepiname riebaluose. Dedame į troškintuvą, užpilame trupučiu vandens ir grietinėle, patroškiname apie 30 min. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome, plonai pamušame ir, apibarstę prieskoniais, šiek tiek pamarinuojame kol pasidarysim įdarą. Salierus sutarkuojame, svogūną susmulkiname ir pakepiname svieste, pagardiname prieskoniais ir atvėsiname. Ant mėsos dedame salierų įdaro, susukame ir sutvirtiname dantų krapštukais. Voliojame miltuose ir apkepiname riebaluose. Dedame į troškintuvą, užpilame trupučiu vandens ir grietinėle, patroškiname apie 30 min. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų