Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (įdarui)
  • 1 vienetas agurkų (įdarui2, marinuoti)
  • 100 gramų krabų lazdelių (įdarui)
  • 50 gramų ikrų (įdarui, raudoni)
  • 180 gramų lydyto sūrio
  • 2 vienetai lavašo
  • 100 gramų kumpio (įdarui2)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lavašo lapus aptepti natūraliu tepamu sūreliu (Pvz. „Panemunės“). Smulkiai supjaustyti krabų lazdeles, šviežią agurką, marinuotą agurką, kumpį. Ant vieno aptepto lavašo lapo berti krabų lazdeles, šviežią agurką, ikrus ir susukti. Ant kito aptepto lavašo lapo berti kumpį, marinuotą agurką ir susukti. Palikti šaldytuve valandai ir supjaustyti mažesniais gabaliukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (įdarui)
  • 1 vienetas agurkų (įdarui2, marinuoti)
  • 100 gramų krabų lazdelių (įdarui)
  • 50 gramų ikrų (įdarui, raudoni)
  • 180 gramų lydyto sūrio
  • 2 vienetai lavašo
  • 100 gramų kumpio (įdarui2)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lavašo lapus aptepti natūraliu tepamu sūreliu (Pvz. „Panemunės“). Smulkiai supjaustyti krabų lazdeles, šviežią agurką, marinuotą agurką, kumpį. Ant vieno aptepto lavašo lapo berti krabų lazdeles, šviežią agurką, ikrus ir susukti. Ant kito aptepto lavašo lapo berti kumpį, marinuotą agurką ir susukti. Palikti šaldytuve valandai ir supjaustyti mažesniais gabaliukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų