Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.04 06:02 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono (mirkytas piene)
- 200 gramų majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį.
Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min.
Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą.
Tada susukame į vyniotinį.
Dedame į kepimo rankovę.
Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min.
Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono (mirkytas piene)
- 200 gramų majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį.
Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min.
Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą.
Tada susukame į vyniotinį.
Dedame į kepimo rankovę.
Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min.
Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą