Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas batono (mirkytas piene)
  • 200 gramų majonezo
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį.
    Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį.
    Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min.
    Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
    Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą.
    Tada susukame į vyniotinį.
    Dedame į kepimo rankovę.
    Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min.
    Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas batono (mirkytas piene)
  • 200 gramų majonezo
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį.
    Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį.
    Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min.
    Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
    Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą.
    Tada susukame į vyniotinį.
    Dedame į kepimo rankovę.
    Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min.
    Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų