Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 1 sauja petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 litras vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Petražolės ir saliero šaknis supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir porą - labai smulkiai, ištrinti viską druska ir suberti į verdantį vandenį. Ten pat sudėti smulkintus petražolių, salierų lapus, krapus.
    Pavirti 10 min.
    Gatavai sriubai leisti nusistovėti 15 min.

Autorius: Vegetarė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja krapų
  • 1 sauja petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 litras vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Petražolės ir saliero šaknis supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir porą - labai smulkiai, ištrinti viską druska ir suberti į verdantį vandenį. Ten pat sudėti smulkintus petražolių, salierų lapus, krapus.
    Pavirti 10 min.
    Gatavai sriubai leisti nusistovėti 15 min.

Autorius: Vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų