Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 litro linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sėmenis reikia pakepinti keptuvėje, nuolat maišant, kol apskrus. Kepimo pabaigoje šiek tiek pasūdyti. Tada sumalama su kavamale iki miltelių. Galima valgyti tik pasūdytą arba dar pridėti pipirų ir smulkiai sukapotą svogūną.

    Spirgynė valgoma su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 litro linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sėmenis reikia pakepinti keptuvėje, nuolat maišant, kol apskrus. Kepimo pabaigoje šiek tiek pasūdyti. Tada sumalama su kavamale iki miltelių. Galima valgyti tik pasūdytą arba dar pridėti pipirų ir smulkiai sukapotą svogūną.

    Spirgynė valgoma su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų