Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas obuolių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės pieno
- šiek tiek grietinėlės (plakta)
- 1/3 stiklinės sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 stiklinė uogienės (obuolių)
- 1 stiklinė uogienės (spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Įdėti į kepimo skardą sviestą, dėti į orkaitę ir išlydyti.
Viename dubenėlyje išmaišyti iki vientisos masės miltus, kepimo miltelius, cukrų ir pieną.
Tuomet supilti sviestą ir išmaišyti.
Nedideliame dubenyje sumaišyti spanguolių ir obuolių uogienes.
Obuolį nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Dėti į sviestu pateptos skardos apačią šiek tiek tešlos, tuomet dėti obuolio skilteles, uogienes ir galiausiai sudėti visą likusią tešlą.
Kepti apie 50 iki 60 minučių, kol pyragas įgaus rusvai auksinę spalvą.
Patiekti šiltą su plakta grietinėle.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas obuolių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės pieno
- šiek tiek grietinėlės (plakta)
- 1/3 stiklinės sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 stiklinė uogienės (obuolių)
- 1 stiklinė uogienės (spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Įdėti į kepimo skardą sviestą, dėti į orkaitę ir išlydyti.
Viename dubenėlyje išmaišyti iki vientisos masės miltus, kepimo miltelius, cukrų ir pieną.
Tuomet supilti sviestą ir išmaišyti.
Nedideliame dubenyje sumaišyti spanguolių ir obuolių uogienes.
Obuolį nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Dėti į sviestu pateptos skardos apačią šiek tiek tešlos, tuomet dėti obuolio skilteles, uogienes ir galiausiai sudėti visą likusią tešlą.
Kepti apie 50 iki 60 minučių, kol pyragas įgaus rusvai auksinę spalvą.
Patiekti šiltą su plakta grietinėle.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą