• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • šiek tiek spanguolių
  • 4 vienetai kiaušinių (virti, tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    2 st. cukraus;
    100 g sviesto;
    7 šaukštų pieno;
    3 šaukštų kakavo;
    kokoso drožlių.

    Margariną, kiaušinių trynius sutarkuojame į miltus, sudedame gesintą sodą ir išminkome vientisą tešlą. Formuojame rutuliukus ir į kiekvieną įdedame po spanguolę. Kepame apie 30 min.

    Glajui cukrų, sviestą, pieną, kakavą pakaitiname iki virimo. Pyragaičius pamirkome glajuje ir apvoliojame kokoso drožlėse.Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • šiek tiek spanguolių
  • 4 vienetai kiaušinių (virti, tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    2 st. cukraus;
    100 g sviesto;
    7 šaukštų pieno;
    3 šaukštų kakavo;
    kokoso drožlių.

    Margariną, kiaušinių trynius sutarkuojame į miltus, sudedame gesintą sodą ir išminkome vientisą tešlą. Formuojame rutuliukus ir į kiekvieną įdedame po spanguolę. Kepame apie 30 min.

    Glajui cukrų, sviestą, pieną, kakavą pakaitiname iki virimo. Pyragaičius pamirkome glajuje ir apvoliojame kokoso drožlėse.Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų