Glajui: 2 st. cukraus; 100 g sviesto; 7 šaukštų pieno; 3 šaukštų kakavo; kokoso drožlių.
Margariną, kiaušinių trynius sutarkuojame į miltus, sudedame gesintą sodą ir išminkome vientisą tešlą. Formuojame rutuliukus ir į kiekvieną įdedame po spanguolę. Kepame apie 30 min.
Glajui cukrų, sviestą, pieną, kakavą pakaitiname iki virimo. Pyragaičius pamirkome glajuje ir apvoliojame kokoso drožlėse.Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
200 gramų margarino
šiek tiek spanguolių
4 vienetai kiaušinių (virti, tryniai)
2 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Glajui: 2 st. cukraus; 100 g sviesto; 7 šaukštų pieno; 3 šaukštų kakavo; kokoso drožlių.
Margariną, kiaušinių trynius sutarkuojame į miltus, sudedame gesintą sodą ir išminkome vientisą tešlą. Formuojame rutuliukus ir į kiekvieną įdedame po spanguolę. Kepame apie 30 min.
Glajui cukrų, sviestą, pieną, kakavą pakaitiname iki virimo. Pyragaičius pamirkome glajuje ir apvoliojame kokoso drožlėse.Skanaus.