Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų margarino
- šiek tiek spanguolių
- 4 vienetai kiaušinių (virti, tryniai)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Glajui:
2 st. cukraus;
100 g sviesto;
7 šaukštų pieno;
3 šaukštų kakavo;
kokoso drožlių.
Margariną, kiaušinių trynius sutarkuojame į miltus, sudedame gesintą sodą ir išminkome vientisą tešlą. Formuojame rutuliukus ir į kiekvieną įdedame po spanguolę. Kepame apie 30 min.
Glajui cukrų, sviestą, pieną, kakavą pakaitiname iki virimo. Pyragaičius pamirkome glajuje ir apvoliojame kokoso drožlėse.Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų margarino
- šiek tiek spanguolių
- 4 vienetai kiaušinių (virti, tryniai)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Glajui:
2 st. cukraus;
100 g sviesto;
7 šaukštų pieno;
3 šaukštų kakavo;
kokoso drožlių.
Margariną, kiaušinių trynius sutarkuojame į miltus, sudedame gesintą sodą ir išminkome vientisą tešlą. Formuojame rutuliukus ir į kiekvieną įdedame po spanguolę. Kepame apie 30 min.
Glajui cukrų, sviestą, pieną, kakavą pakaitiname iki virimo. Pyragaičius pamirkome glajuje ir apvoliojame kokoso drožlėse.Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą