Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 40 gramų cukraus
- 10 gramų krakmolo
- 450 gramų spanguolių (arba kitokios Jūsų mėgstamos uogos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 100 mililitrų vandens (arba pienas)
- 3 gramai druskos
- 10 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į platų dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę.
Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, 10 g cukraus ir lėtai maišykite.
Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų.
Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių. Gausis maždaug 1 kg tešlos.
Uogas nuplaukite, jeigu pasirinkote vyšnias, išimkite jų kauliukus.
Tuomet uogas dėkite į puodą, suberkite 30 g cukraus, vanilinį cukrų ir mėtos lapelius.
ogas pakaitinkite. Jeigu norite, kad įdaras būtų tirštesnis, į uogas įberkite krakmolo.
Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius ir įdarykite juos uogų įdaru.
Virkite verdančiame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 40 gramų cukraus
- 10 gramų krakmolo
- 450 gramų spanguolių (arba kitokios Jūsų mėgstamos uogos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 100 mililitrų vandens (arba pienas)
- 3 gramai druskos
- 10 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į platų dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę.
Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, 10 g cukraus ir lėtai maišykite.
Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų.
Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių. Gausis maždaug 1 kg tešlos.
Uogas nuplaukite, jeigu pasirinkote vyšnias, išimkite jų kauliukus.
Tuomet uogas dėkite į puodą, suberkite 30 g cukraus, vanilinį cukrų ir mėtos lapelius.
ogas pakaitinkite. Jeigu norite, kad įdaras būtų tirštesnis, į uogas įberkite krakmolo.
Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius ir įdarykite juos uogų įdaru.
Virkite verdančiame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą