Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek porų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- 150 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2 porcijos.
Spageti išverdame įprastu būdu.
Keptuvėje svieste apkepiname smulkiai supjaustytą porą, dedame pjaustytus pievagrybius ir maišydami kepame apie 2 minutes. Įdedame šaukštą miltų. Po to visada intensyviai maišydami po truputį pilame pieną ir vandenį. Neturi likti miltų gabaliukų, o padažas ne per daug tirštas. Jei reikia, įpilame daugiau vandens. Pagardiname druska ir pipirais.
Nukoštus spagečius sudedame į pievagrybių padažą ir išmaišome. Nuimame nuo virykles, uždengiame dangtį ir paliekame 5 minutėms.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek porų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 100 mililitrų pieno
- 150 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 2 porcijos.
Spageti išverdame įprastu būdu.
Keptuvėje svieste apkepiname smulkiai supjaustytą porą, dedame pjaustytus pievagrybius ir maišydami kepame apie 2 minutes. Įdedame šaukštą miltų. Po to visada intensyviai maišydami po truputį pilame pieną ir vandenį. Neturi likti miltų gabaliukų, o padažas ne per daug tirštas. Jei reikia, įpilame daugiau vandens. Pagardiname druska ir pipirais.
Nukoštus spagečius sudedame į pievagrybių padažą ir išmaišome. Nuimame nuo virykles, uždengiame dangtį ir paliekame 5 minutėms.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą