Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 240 gramų spagečių
- 80 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
- 120 gramų kiaulės šoninės (karšto rūkymo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos šoninę susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su aliejumi.
Dideliame puode su pasūdytu vandeniu išverdame spageti makaronus.
Kiaušinius gerai išplakame su šiek tiek druskos (jei šoninė sūri, galima druskos ir nedėti).
Į išplaktus kiaušinius palengva įmaišome nuo makaronų virimo likusio 0,25 stiklinės karšto vandens.
Išvirtus makaronus nusunkiame.
Į dar šiltą puodą supilame išplaktus kiaušinius ir maišant kaitiname, kol padažas pradeda tirštėti.
Įmaišome pipirus, kepintą šoninę bei sūrį ir galiausiai sudedame makaronus.
Viską gerai išmaišome ir patiekiame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 240 gramų spagečių
- 80 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
- 120 gramų kiaulės šoninės (karšto rūkymo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos šoninę susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su aliejumi.
Dideliame puode su pasūdytu vandeniu išverdame spageti makaronus.
Kiaušinius gerai išplakame su šiek tiek druskos (jei šoninė sūri, galima druskos ir nedėti).
Į išplaktus kiaušinius palengva įmaišome nuo makaronų virimo likusio 0,25 stiklinės karšto vandens.
Išvirtus makaronus nusunkiame.
Į dar šiltą puodą supilame išplaktus kiaušinius ir maišant kaitiname, kol padažas pradeda tirštėti.
Įmaišome pipirus, kepintą šoninę bei sūrį ir galiausiai sudedame makaronus.
Viską gerai išmaišome ir patiekiame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą