Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų jogurto (natūralus)
  • 500 gramų spagečių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
    Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame kepinti stambiai supjaustytus česnakus, kol česnakai paruduos. Tada juos išgriebti ir išmesti.
    Apipilti spagečius karštu aliejumi ir sudėti 3/4 jogurto.
    Patiekti giliose lėkštėse, apipilti likusiu jogurtu ir paprika.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų jogurto (natūralus)
  • 500 gramų spagečių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
    Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame kepinti stambiai supjaustytus česnakus, kol česnakai paruduos. Tada juos išgriebti ir išmesti.
    Apipilti spagečius karštu aliejumi ir sudėti 3/4 jogurto.
    Patiekti giliose lėkštėse, apipilti likusiu jogurtu ir paprika.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų