Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 4 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 500 gramų jogurto (natūralus)
- 500 gramų spagečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame kepinti stambiai supjaustytus česnakus, kol česnakai paruduos. Tada juos išgriebti ir išmesti.
Apipilti spagečius karštu aliejumi ir sudėti 3/4 jogurto.
Patiekti giliose lėkštėse, apipilti likusiu jogurtu ir paprika.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 4 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 500 gramų jogurto (natūralus)
- 500 gramų spagečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame kepinti stambiai supjaustytus česnakus, kol česnakai paruduos. Tada juos išgriebti ir išmesti.
Apipilti spagečius karštu aliejumi ir sudėti 3/4 jogurto.
Patiekti giliose lėkštėse, apipilti likusiu jogurtu ir paprika.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą