Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų mesos (malta)
  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių ( bulvėms ir maltai mėsai)
  • 2 vienetai svogūnų ( vidutiniai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų mesos (malta)
  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių ( bulvėms ir maltai mėsai)
  • 2 vienetai svogūnų ( vidutiniai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą galima paruošti iš anksto, kad truputį pastovėtų. Įmušti kiaušinį, berti prieskonių maltai mėsai, pipirų (įdėti truputį majonezo, kmynų), gerai išminkyti.
  2. Kepimo inde ar paprasčiausioje gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir visą dugną padengti bulvėmis, pjaustytomis griežinėliais. Pabarstyti prieskoniais bulvėms.
  3. Ant bulvių,esančių inde užsluoksniuoti sluoksnį paruoštos mėsos, užlyginti ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti apie 30-40 min.
  4. Kol mėsa su bulvėmis kepa, pasiruošti svogūnus ir sūrį. Svogūnus pjaustyti žiedais, sūrį sutarkuoti. Praėjus kepimo laikui, išimti ir apkloti svogūno griežinėliais, užtepti majonezu ir uždengus dangčiu statyti į orkaitę 12-15 min.
  5. Pabaigoje užbarstyti tarkuotu sūriu ir dar pakepti 3-5 min., kol sūris apgaubs kepsnį.

    Patikėkite, nuostabūs šeštadienio pietūs:)))))

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų