REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės sorų kruopų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių
- 300 gramų vandens
- šiek tiek aliejaus (šaltai spaustas)
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sorų kruopas perplauname verdančiu vandeniu. Sorų kruopas sudedame į puodą, užpilame vandeniu. Verdame 20 min. Pagardiname kepintais spirgučiais su svogūnais, prieskoniais, sviestu.
Prieš patiekiant apšlakstome šaltai spaustu aliejumi. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės sorų kruopų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių
- 300 gramų vandens
- šiek tiek aliejaus (šaltai spaustas)
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sorų kruopas perplauname verdančiu vandeniu. Sorų kruopas sudedame į puodą, užpilame vandeniu. Verdame 20 min. Pagardiname kepintais spirgučiais su svogūnais, prieskoniais, sviestu.
Prieš patiekiant apšlakstome šaltai spaustu aliejumi. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą