Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (apie 200 ml)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 °F (180 °C).
    Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo skardą.
    Į didelį dubenį supilkite visus ingredientus ir išplakite su mikseriu.
    Kepkite orkaitėje maždaug 30 minučių. Patikrinti ar pyragas iškepė galite su mediniu pagaliuku: jei įsmeigus į pyragą jis bus sausas - pyragas iškepė.
    Iškepusį pyragą aptepkite išlydytu šokoladu ir palikite šaltai, kad šokoladas sukietėtų.
    Gero apetito:)

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (apie 200 ml)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 °F (180 °C).
    Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo skardą.
    Į didelį dubenį supilkite visus ingredientus ir išplakite su mikseriu.
    Kepkite orkaitėje maždaug 30 minučių. Patikrinti ar pyragas iškepė galite su mediniu pagaliuku: jei įsmeigus į pyragą jis bus sausas - pyragas iškepė.
    Iškepusį pyragą aptepkite išlydytu šokoladu ir palikite šaltai, kad šokoladas sukietėtų.
    Gero apetito:)

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų