Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 200 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 125 gramai lazdyno reišutų (kapoti)
  • 3 vienetai obuolių (dideli)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi. Įmaišykite kiaušinių plakinį, vanilinį cukrų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir kakava. Šį sausų produktų mišinį sumaišykite su užmaišyta skysta mase. Po to sudėkite riešutus, kubeliais supjaustytus obuolius ir dar kartą viską permaišykite.
    Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-45 minutes.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 200 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 125 gramai lazdyno reišutų (kapoti)
  • 3 vienetai obuolių (dideli)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi. Įmaišykite kiaušinių plakinį, vanilinį cukrų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir kakava. Šį sausų produktų mišinį sumaišykite su užmaišyta skysta mase. Po to sudėkite riešutus, kubeliais supjaustytus obuolius ir dar kartą viską permaišykite.
    Kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-45 minutes.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų