Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1.5 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 100 gramų kakavos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 230 gramų sviesto (nesūdytas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 stiklinės džemo (obuolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
    Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
    Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
    Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
    Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
    Kepkite apie 50-60 minučių.

Autorius: Jelena

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1.5 stiklinės cukraus pudros
  • 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 100 gramų kakavos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 230 gramų sviesto (nesūdytas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 stiklinės džemo (obuolių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
    Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
    Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
    Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
    Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
    Kepkite apie 50-60 minučių.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų