REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1.5 stiklinės cukraus pudros
- 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų
- 100 gramų kakavos
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 2 vienetai kiaušinių (dideli)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų juodojo šokolado
- 2 valgomieji šaukštai brendžio
- šiek tiek druskos
- 230 gramų sviesto (nesūdytas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 stiklinės džemo (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite apie 50-60 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1.5 stiklinės cukraus pudros
- 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų
- 100 gramų kakavos
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 2 vienetai kiaušinių (dideli)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų juodojo šokolado
- 2 valgomieji šaukštai brendžio
- šiek tiek druskos
- 230 gramų sviesto (nesūdytas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 2 stiklinės džemo (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite apie 50-60 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą