Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kavos (tirpi)
  • 90 gramų lazdyno reišutų
  • 15 gramų medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 130 gramų juodojo šokolado (ne mažiau 65 proc. kakavos)
  • šiek tiek druskos
  • 115 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kavos (tirpi)
  • 90 gramų lazdyno reišutų
  • 15 gramų medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 130 gramų juodojo šokolado (ne mažiau 65 proc. kakavos)
  • šiek tiek druskos
  • 115 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpiname ir išmaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir medumi.
    Įmušame ir išmaišome kiaušinį.
    Po to įmaišome kavą.
    Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir suberiame į tešlą. Maišome šaukštu, o kai nebesimaišo, išminkome rankomis. Galiausiai į tešlą įmaišome sukapotus riešutus ir šokolado gabaliukus (sulaužytą šokoladą).
    Išminkytą tešlą palaikome šaldytuve 2 valandas.
    Suformuojame iš tešlos pailgą ritinėlį ir supjaustome griežinėliais.
    Kiekvieną griežinėlį paplojame tarp delnų ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
    Kepame 12 min. 200° C orkaitėje.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų