REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų cukraus pudros
  • 20 gramų kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado (70%)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 20 mililitrų aliejaus
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą ištirpinti.
    Atskirai pašildyti pieną, į jį supilti ištirpintą šokoladą, gerai išmaišyti, kad šokoladas pilnai ištirptų.
    Miltus išsijoti, supilti į juos kakavą, cukraus pudrą, druską. Suplakti miltų mišinį su pienu.
    Kiaušinius išplakti.
    Plaktus kiaušinius įmaišyti į miltų masę.
    Sviestą ištirpinti ir supilti į miltus.
    Viską išmaišyti. Tešla turėtų gautis skystos grietinės konsistencijos. Jei per skysta, įberti miltų.
    Palikti tešlą nusistovėti 2 val.
    Kepti blynus įkaitusiame aliejuje.

Autorius: Mamytė

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų cukraus pudros
  • 20 gramų kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 100 gramų juodojo šokolado (70%)
  • 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 20 mililitrų aliejaus
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą ištirpinti.
    Atskirai pašildyti pieną, į jį supilti ištirpintą šokoladą, gerai išmaišyti, kad šokoladas pilnai ištirptų.
    Miltus išsijoti, supilti į juos kakavą, cukraus pudrą, druską. Suplakti miltų mišinį su pienu.
    Kiaušinius išplakti.
    Plaktus kiaušinius įmaišyti į miltų masę.
    Sviestą ištirpinti ir supilti į miltus.
    Viską išmaišyti. Tešla turėtų gautis skystos grietinės konsistencijos. Jei per skysta, įberti miltų.
    Palikti tešlą nusistovėti 2 val.
    Kepti blynus įkaitusiame aliejuje.

Autorius: Mamytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų