Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 40 gramų cukraus pudros
- 20 gramų kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- 100 gramų juodojo šokolado (70%)
- 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 20 mililitrų aliejaus
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą ištirpinti.
Atskirai pašildyti pieną, į jį supilti ištirpintą šokoladą, gerai išmaišyti, kad šokoladas pilnai ištirptų.
Miltus išsijoti, supilti į juos kakavą, cukraus pudrą, druską. Suplakti miltų mišinį su pienu.
Kiaušinius išplakti.
Plaktus kiaušinius įmaišyti į miltų masę.
Sviestą ištirpinti ir supilti į miltus.
Viską išmaišyti. Tešla turėtų gautis skystos grietinės konsistencijos. Jei per skysta, įberti miltų.
Palikti tešlą nusistovėti 2 val.
Kepti blynus įkaitusiame aliejuje.
INGREDIENTAI:
- 40 gramų cukraus pudros
- 20 gramų kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- 100 gramų juodojo šokolado (70%)
- 2/5 arbatinio šaukštelio druskos
- 20 mililitrų aliejaus
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą ištirpinti.
Atskirai pašildyti pieną, į jį supilti ištirpintą šokoladą, gerai išmaišyti, kad šokoladas pilnai ištirptų.
Miltus išsijoti, supilti į juos kakavą, cukraus pudrą, druską. Suplakti miltų mišinį su pienu.
Kiaušinius išplakti.
Plaktus kiaušinius įmaišyti į miltų masę.
Sviestą ištirpinti ir supilti į miltus.
Viską išmaišyti. Tešla turėtų gautis skystos grietinės konsistencijos. Jei per skysta, įberti miltų.
Palikti tešlą nusistovėti 2 val.
Kepti blynus įkaitusiame aliejuje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą