Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas sojos (pakuotė)
  • šiek tiek sojos padažo
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojų mėsą paruoškite pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4 x 5 cm gabalėlius įpjaukite horizontaliai taip, kad atsiverstų lyg knygos lapas.
    Pabarsčius prieskoniais į vidų dėkite po griežinėlį sūrio ir obuolio, šiaudelį paprikos. Suvožkite, apvoliokite džiūvėsėliuose ir įdėkite į įkaitintus riebalus.
    Kai viena pusė apkeps, apverskite. Ant viršaus uždėkite dvi siauras sūrio juosteles, o per vidurį - paprikos juostelę. Uždenkite keptuvę ir kepkite, kol kepsnys apkeps, o sūris - išsilydys. Patiekite karštus su bulvėmis ar žalių daržovių salotomis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų