INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas sojos (pakuotė)
- šiek tiek sojos padažo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sojų mėsą paruoškite pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4 x 5 cm gabalėlius įpjaukite horizontaliai taip, kad atsiverstų lyg knygos lapas.
Pabarsčius prieskoniais į vidų dėkite po griežinėlį sūrio ir obuolio, šiaudelį paprikos. Suvožkite, apvoliokite džiūvėsėliuose ir įdėkite į įkaitintus riebalus.
Kai viena pusė apkeps, apverskite. Ant viršaus uždėkite dvi siauras sūrio juosteles, o per vidurį - paprikos juostelę. Uždenkite keptuvę ir kepkite, kol kepsnys apkeps, o sūris - išsilydys. Patiekite karštus su bulvėmis ar žalių daržovių salotomis.
REKLAMA