Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų paprikų (smulkintos)
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų pistacijų (smulkintos)
  • 4 vienetai sojos (paplotėliai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 200 gramų pievagrybių
  • 200 gramų grietinėlės
  • šiek tiek pieno (olandiškas, tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas sultinio (vištienos kubelis)
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
    Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų