Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 3 greipfruktų (pomelo)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 1 vienetas morkų
  • 100 gramų sojos (kubeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos kubelius 10 - 15 min paverdame sultinyje. Nusunkiame kiekvieną ir paliekame ataušti. Tame pačiame sultinyje, įtarkavę česnako, keletą min apverdame rėžiukais supjaustytą morką.
    Aliejuje apkepiname susmulkintą svogūną, kai pagelsta, sudedame sojos kubelius ir nuolat maišydami troškiname, įpylę kelis šaukštus to paties sultinio, kad nebūtų per sausa.
    Troškinimosi eigoje sudedame apvirtas morkas, austrių bei sojos padažus, įsijojame šaukštą krakmolo. Karts nuo karto viską pamaišome. Galiausiai supilame pomidorų padažą ir užbarstome pomelo greipfruto gabalėlius.
    Tiekiame su biriai išvirtais ryžiais, pagardintais džiovintais krapais.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 3 greipfruktų (pomelo)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 1 vienetas morkų
  • 100 gramų sojos (kubeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos kubelius 10 - 15 min paverdame sultinyje. Nusunkiame kiekvieną ir paliekame ataušti. Tame pačiame sultinyje, įtarkavę česnako, keletą min apverdame rėžiukais supjaustytą morką.
    Aliejuje apkepiname susmulkintą svogūną, kai pagelsta, sudedame sojos kubelius ir nuolat maišydami troškiname, įpylę kelis šaukštus to paties sultinio, kad nebūtų per sausa.
    Troškinimosi eigoje sudedame apvirtas morkas, austrių bei sojos padažus, įsijojame šaukštą krakmolo. Karts nuo karto viską pamaišome. Galiausiai supilame pomidorų padažą ir užbarstome pomelo greipfruto gabalėlius.
    Tiekiame su biriai išvirtais ryžiais, pagardintais džiovintais krapais.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų