Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai sojos (faršas)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (milteliai)
  • 50 gramų pomidorų padažo (aštrus)
  • 100 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilkite sojos faršą verdančiu vandeniu ir porą min. pavirinkite ant mažos ugnies. Tuo tarpu virkite makaronus. Išbrinkusį faršą nusunkite ir sudėkite į keptuvę, kurioje jau turėtų būti įkaitęs aliejus. Sojos faršas labai sugeria riebalus, todėl aliejaus vis reikės pripilti. Sudėkite į faršą prieskonius ir smulkiai supjaustykite svogūną. Išvirtus makaronus perliekite šaltu vandeniu ir sudėkite į keptuvę ant faršo. Viską gerai pakepkite (faršas neturėtų prikepti), pasūdykite ir įdėkite pomidorų padažą. Porą minučių pakepkite, bet ne ilgiau, nes pomidorų padažas pasidaro rūgštus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų