REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai sojos (faršas)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (milteliai)
  • 50 gramų pomidorų padažo (aštrus)
  • 100 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilkite sojos faršą verdančiu vandeniu ir porą min. pavirinkite ant mažos ugnies. Tuo tarpu virkite makaronus. Išbrinkusį faršą nusunkite ir sudėkite į keptuvę, kurioje jau turėtų būti įkaitęs aliejus. Sojos faršas labai sugeria riebalus, todėl aliejaus vis reikės pripilti. Sudėkite į faršą prieskonius ir smulkiai supjaustykite svogūną. Išvirtus makaronus perliekite šaltu vandeniu ir sudėkite į keptuvę ant faršo. Viską gerai pakepkite (faršas neturėtų prikepti), pasūdykite ir įdėkite pomidorų padažą. Porą minučių pakepkite, bet ne ilgiau, nes pomidorų padažas pasidaro rūgštus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų