REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 2 stiklinės krakmolo
- 15 vienetų kiaušinių (baltymai)
- 150 gramų uogienės (želė konsistencijos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baltymus su cukrumi išplakti iki standžių baltų putų, sudėti krakmolą ir viską gerai išmaišyti.
Masę sudėti į konditerinį maišelį ir išspausti ant kepimo popieriumi išklotos skardos „gniūžteles“.
Kepti iki 100 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Atvėsinti, ant kiekvienos uždėti po gabaliuką uogienės ir patiekti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 2 stiklinės krakmolo
- 15 vienetų kiaušinių (baltymai)
- 150 gramų uogienės (želė konsistencijos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baltymus su cukrumi išplakti iki standžių baltų putų, sudėti krakmolą ir viską gerai išmaišyti.
Masę sudėti į konditerinį maišelį ir išspausti ant kepimo popieriumi išklotos skardos „gniūžteles“.
Kepti iki 100 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Atvėsinti, ant kiekvienos uždėti po gabaliuką uogienės ir patiekti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą