• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių (ZIGMO klasikinė)
  • 2 vienetai bulvių (virtos su lupena, nuluptos)
  • 1 galva svogūnų
  • 1 saujelė kopūstų (rauginti)
  • 1 gabalas porų
  • 1 vienetas spanguolių
  • 1 saujelė graikinių riešutų
  • šiek tiek pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių (ZIGMO klasikinė)
  • 2 vienetai bulvių (virtos su lupena, nuluptos)
  • 1 galva svogūnų
  • 1 saujelė kopūstų (rauginti)
  • 1 gabalas porų
  • 1 vienetas spanguolių
  • 1 saujelė graikinių riešutų
  • šiek tiek pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtas bulves nulupti. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, apkepti aliejuje, atvėsinti. Raugintus kopūstus nuspausti, užberti cukraus.Silkę, bulves, kopūstus ir svogūnus sumalti arba susmulkinti smulintuvu. Įberti pipirų ir gerai išmaišyti. Sudėti į patiekimo indą, suformuoti žuvies siluetą. Iš spanguolės padarti akį, žvynus – iš graikiškų riešutų puselių. Papuošti poro juostelėmis.

    Skanaus!

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų