Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek vandens (aptepimui)
- šiek tiek druskos
- 500 gramų tešlos (šaldytos sluoksniuotos bemielės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus supjaustyti skiltelėmis, porą - griežinėliais,morką sutarkuoti stambia tarka, petražoles smulkiai sukapoti. Pakepinti porus, morkas ir grybus aliejuje, kol išgaruos skystis. Tuomet sudėti petražoles, pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti ir gautą įdarą atvėsinti. Atšildytą sluoksniuotą tešlą išlankstyti. Išilgai lapo per vidurį sudėti įdarą ir tešlos kraštus patepti vandeniu, sulankstyti užklodami įdarą. Dėti tešlos sujungimo pusę žemyn į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir aptepti vandeniu. Kepti įkaitintoje iki 210 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-35 minutes, kol pyragas gražiai pagels.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek vandens (aptepimui)
- šiek tiek druskos
- 500 gramų tešlos (šaldytos sluoksniuotos bemielės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus supjaustyti skiltelėmis, porą - griežinėliais,morką sutarkuoti stambia tarka, petražoles smulkiai sukapoti. Pakepinti porus, morkas ir grybus aliejuje, kol išgaruos skystis. Tuomet sudėti petražoles, pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti ir gautą įdarą atvėsinti. Atšildytą sluoksniuotą tešlą išlankstyti. Išilgai lapo per vidurį sudėti įdarą ir tešlos kraštus patepti vandeniu, sulankstyti užklodami įdarą. Dėti tešlos sujungimo pusę žemyn į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir aptepti vandeniu. Kepti įkaitintoje iki 210 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-35 minutes, kol pyragas gražiai pagels.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą