Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aguonų
  • 10 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 10 gramų druskos
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš recepte nurodytų produktų užminkoma mielinė tešla paliekama, kad pakiltų. Iš tešlos daromi voleliai, kurie supjaustomi kvadratėliais, suberiami į miltais išbarstytą skardą ir kepami.
    Aguonpienis: sumaltos aguonos (1 stiklinė) užpilamos virintu šaltu vandeniu, pasaldinama, įberiama prėskučių.

Autorius: andrius

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aguonų
  • 10 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 10 gramų druskos
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš recepte nurodytų produktų užminkoma mielinė tešla paliekama, kad pakiltų. Iš tešlos daromi voleliai, kurie supjaustomi kvadratėliais, suberiami į miltais išbarstytą skardą ir kepami.
    Aguonpienis: sumaltos aguonos (1 stiklinė) užpilamos virintu šaltu vandeniu, pasaldinama, įberiama prėskučių.

Autorius: andrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų