Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.26 03:16 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aguonų
- 10 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 10 gramų druskos
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš recepte nurodytų produktų užminkoma mielinė tešla paliekama, kad pakiltų. Iš tešlos daromi voleliai, kurie supjaustomi kvadratėliais, suberiami į miltais išbarstytą skardą ir kepami.
Aguonpienis: sumaltos aguonos (1 stiklinė) užpilamos virintu šaltu vandeniu, pasaldinama, įberiama prėskučių.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aguonų
- 10 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 10 gramų druskos
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš recepte nurodytų produktų užminkoma mielinė tešla paliekama, kad pakiltų. Iš tešlos daromi voleliai, kurie supjaustomi kvadratėliais, suberiami į miltais išbarstytą skardą ir kepami.
Aguonpienis: sumaltos aguonos (1 stiklinė) užpilamos virintu šaltu vandeniu, pasaldinama, įberiama prėskučių.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą