Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.27 16:35 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1.5 stiklinės cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės vandens
- 0.5 litro aliejaus (augalinis)
- 1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą.
Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus.
Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos.
Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės.
Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aguonų
- 1.5 stiklinės cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės vandens
- 0.5 litro aliejaus (augalinis)
- 1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą.
Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus.
Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos.
Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės.
Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą