Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 0.5 litro aliejaus (augalinis)
  • 1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą.
    Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus.
    Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos.
    Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės.
    Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t.
    Skanaus.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 9 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 0.5 litro aliejaus (augalinis)
  • 1 vienetas karamelizuoto kondensuoto pieno (skardinės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą.
    Išminkytą tešlą plonai iškočiojame ant miltuoto paviršiaus.
    Gautus tešlos lapus supjaustome trikampiais ir verdame aliejuje (0,5 l), kol paruduos.
    Padažui į puoda įpilame vandens, suberiame cukrų, paverdame apie 4 min., tada sudedame Rududu ir taip pat verdame, kol gauta masė truputį sutirštės.
    Statome skruzdėlyną: į lėkštę dedame keptus trikampiukus, juos apšlakstome padažiuku ir apibarstome aguonomis, tada vėl dedame trikampiukus, apšlakstome padažiuku it t.t.
    Skanaus.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų