Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 5 valgomieji šaukštai krakmolo
- 2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (milteliai)
- 10 vienetų vištienos blauzdelių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 4 stiklinės aliejaus (augalinis (kepimui))
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos blauzdeles gerai nuplauname ir įtriname vištienos prieskoniais, druska bei pipirais.
Viename dubenyje sumaišome miltus, krakmolą bei paprikos miltelius ir išmaišome su grietinėle.
Sudedame vištienos blauzdeles į plastikinį maišelį, supilame grietinėlės bei birių produktų masę ir užsukę maišelį viską gerai pakratome.
Tuomet vištienos blauzdeles sudedame į lėkštę ir paliekame maždaug 10 min. pastovėti.
Kepame įkaitintame aliejuje.
Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 5 valgomieji šaukštai krakmolo
- 2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (milteliai)
- 10 vienetų vištienos blauzdelių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 4 stiklinės aliejaus (augalinis (kepimui))
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos blauzdeles gerai nuplauname ir įtriname vištienos prieskoniais, druska bei pipirais.
Viename dubenyje sumaišome miltus, krakmolą bei paprikos miltelius ir išmaišome su grietinėle.
Sudedame vištienos blauzdeles į plastikinį maišelį, supilame grietinėlės bei birių produktų masę ir užsukę maišelį viską gerai pakratome.
Tuomet vištienos blauzdeles sudedame į lėkštę ir paliekame maždaug 10 min. pastovėti.
Kepame įkaitintame aliejuje.
Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą