Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (milteliai)
  • 10 vienetų vištienos blauzdelių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės aliejaus (augalinis (kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos blauzdeles gerai nuplauname ir įtriname vištienos prieskoniais, druska bei pipirais.
    Viename dubenyje sumaišome miltus, krakmolą bei paprikos miltelius ir išmaišome su grietinėle.
    Sudedame vištienos blauzdeles į plastikinį maišelį, supilame grietinėlės bei birių produktų masę ir užsukę maišelį viską gerai pakratome.
    Tuomet vištienos blauzdeles sudedame į lėkštę ir paliekame maždaug 10 min. pastovėti.
    Kepame įkaitintame aliejuje.
    Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 5 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (milteliai)
  • 10 vienetų vištienos blauzdelių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės aliejaus (augalinis (kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos blauzdeles gerai nuplauname ir įtriname vištienos prieskoniais, druska bei pipirais.
    Viename dubenyje sumaišome miltus, krakmolą bei paprikos miltelius ir išmaišome su grietinėle.
    Sudedame vištienos blauzdeles į plastikinį maišelį, supilame grietinėlės bei birių produktų masę ir užsukę maišelį viską gerai pakratome.
    Tuomet vištienos blauzdeles sudedame į lėkštę ir paliekame maždaug 10 min. pastovėti.
    Kepame įkaitintame aliejuje.
    Patiekiame šiltas su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų