Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 800 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 30 gramų mielių
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje išplakame elektriniu plaktuvu kiaušinius, cukrų ir druską, supilame šiltą pieną, aliejų, sutrupiname mieles ir gerai išplakame. Kepimo miltelius sumaišom su miltais ir, po truputį, beriame į tešlą. Beriam tol, kol gaunasi maišyti elektriniu plaktuvu (kai jau nebegalima maišyti plaktuvu, beriame likusius miltus (800) ir tešlą minkome rankomis.
Dar 100 g miltų beriame ant stalo ir išminkom iš tešlos rutulį. Jį dedame į dubenį, pateptą aliejumi ir uždengiame maistine plėvele. Padarome skylutes ir dedame tešlą į šaldytuvą 1 - 1,5 val. pakilti.
Iš pakilusios tešlos gaminame įvairias bandeles.
Ši tešla tinka tiek bandelėms su mėsa, tiek saldžioms.
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 800 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 30 gramų mielių
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje išplakame elektriniu plaktuvu kiaušinius, cukrų ir druską, supilame šiltą pieną, aliejų, sutrupiname mieles ir gerai išplakame. Kepimo miltelius sumaišom su miltais ir, po truputį, beriame į tešlą. Beriam tol, kol gaunasi maišyti elektriniu plaktuvu (kai jau nebegalima maišyti plaktuvu, beriame likusius miltus (800) ir tešlą minkome rankomis.
Dar 100 g miltų beriame ant stalo ir išminkom iš tešlos rutulį. Jį dedame į dubenį, pateptą aliejumi ir uždengiame maistine plėvele. Padarome skylutes ir dedame tešlą į šaldytuvą 1 - 1,5 val. pakilti.
Iš pakilusios tešlos gaminame įvairias bandeles.
Ši tešla tinka tiek bandelėms su mėsa, tiek saldžioms.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą