Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų pieno
  • 500 gramų miltai
  • 20 gramų šlapių mielių
  • 500 gramų sviesto
  • 300 gramų cukraus
  • 300 gramų aguonų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai medaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų pieno
  • 500 gramų miltai
  • 20 gramų šlapių mielių
  • 500 gramų sviesto
  • 300 gramų cukraus
  • 300 gramų aguonų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai medaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
    Padalinti į 4 dalis.
    Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
    Taip sudėti visus keturis.
    Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.
  2. Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
    Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų