Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek porų
  • 200 gramų silkių (sūdyta, filė)
  • 100 gramų pieno
  • 5 vienetai pievagrybių (dideli)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkei nulupame odelę.
    Filė trumpai pamirkome piene, po to gerai nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
    Sudedame tvarkingai į lėkštę, o ant silkės uždedame grietinės sluoksnį.
    Svieste gerai apkepiname smulkiai supjaustytą porą.
    Sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir kepame apie 1-2 minutes. Svarbu, kad grybai neperkeptų.
    Šią masę šiek tiek atvėsiname ir uždedame ant jau grietine padengtos silkės.
    Labai tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek porų
  • 200 gramų silkių (sūdyta, filė)
  • 100 gramų pieno
  • 5 vienetai pievagrybių (dideli)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkei nulupame odelę.
    Filė trumpai pamirkome piene, po to gerai nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
    Sudedame tvarkingai į lėkštę, o ant silkės uždedame grietinės sluoksnį.
    Svieste gerai apkepiname smulkiai supjaustytą porą.
    Sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir kepame apie 1-2 minutes. Svarbu, kad grybai neperkeptų.
    Šią masę šiek tiek atvėsiname ir uždedame ant jau grietine padengtos silkės.
    Labai tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų