INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   obuolių 
-   1 vienetas   paprikų (raudona) 
-   0.5 vieneto   paprikų (žalia) 
-   4 vienetai   salierų (stiebai) 
-   0.5 stiklinės   spanguolių (šaldytos arba šviežios) 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   4 vienetai   silkių (filė) 
-   šiek tiek   saulėgrąžų aliejaus 
-   šiek tiek   acto 
-   1 vienetas   pankolių (gumbas) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Taip pat galite pridėti žaliųjų vynuogių.
 Supjaustykite svogūnus žiedais, užpilkite juos actu, pamaigykite ir palikite pasimarinuoti.
 Silkių filė supjaustykite juostelėmis.
 Sutarkuokite pankolį, supjaustykite salierus, paprikas bei obuolius (be sėklų).
 Viską sumaišykite viename inde, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite ir uždengus palikite šaltai maždaug 30-60 min.
 Patiekite šaltas.
 Skanaus!
   Autorius: Aušrinė 
           INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   obuolių 
-   1 vienetas   paprikų (raudona) 
-   0.5 vieneto   paprikų (žalia) 
-   4 vienetai   salierų (stiebai) 
-   0.5 stiklinės   spanguolių (šaldytos arba šviežios) 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   4 vienetai   silkių (filė) 
-   šiek tiek   saulėgrąžų aliejaus 
-   šiek tiek   acto 
-   1 vienetas   pankolių (gumbas) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Taip pat galite pridėti žaliųjų vynuogių.
 Supjaustykite svogūnus žiedais, užpilkite juos actu, pamaigykite ir palikite pasimarinuoti.
 Silkių filė supjaustykite juostelėmis.
 Sutarkuokite pankolį, supjaustykite salierus, paprikas bei obuolius (be sėklų).
 Viską sumaišykite viename inde, apšlakstykite aliejumi, išmaišykite ir uždengus palikite šaltai maždaug 30-60 min.
 Patiekite šaltas.
 Skanaus!
   Autorius: Aušrinė 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI