Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos)
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek majonezo
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Eiga: sutarkuojame burokėlius ir dedame į silikoninį indą išklotą maisto plėvele.Tada sutarkuojame morkas ir dedame į indą, aptepame majonezu, dedame supjaustytą silkę, svogūną ir vėl aptepame majonezu ant viršaus dedame tarkuotas bulves. Užklojame maistine plėvele, palaikome per naktį šaldytuve. Pateikiame lėkštėje.Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos)
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek majonezo
- 2 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Eiga: sutarkuojame burokėlius ir dedame į silikoninį indą išklotą maisto plėvele.Tada sutarkuojame morkas ir dedame į indą, aptepame majonezu, dedame supjaustytą silkę, svogūną ir vėl aptepame majonezu ant viršaus dedame tarkuotas bulves. Užklojame maistine plėvele, palaikome per naktį šaldytuve. Pateikiame lėkštėje.Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą