Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 0.5 stiklinės medaus
  • 2 stiklinės sezamo sėklų
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų (juodosios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti du kepimo popieriaus lapus (rekomenduoja sutepti juos sviestu, bet aš to nedariau). Sausoje keptuvėje pakepinti sezamo sėklas iki švelniai paruduos (atsargiai, greitai sudega jei nemaišot). Jei naudojamos ir juodos sezamo sėklos, jas geriau pakepinti atskirai. Išėmus sėklas, toje pačioje keptuvėje kaitinti visus likusius ingredientus. Kai užvirs, maišant kaitinti dar 2 minutes. Nuimti nuo karščio ir įmaišyti sezamo sėklas. Masę išpilti ant kepimo popieriaus, uždengti antru kepimo popieriaus lapu ir kočėlu plonai iškočioti. Leisti truputį atvėsti ir nuimti kepimo popierių. Dideliu peiliu supjaustyti norimos formos saldainiais ir leisti pilnai atvėsti.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 0.5 stiklinės medaus
  • 2 stiklinės sezamo sėklų
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų (juodosios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti du kepimo popieriaus lapus (rekomenduoja sutepti juos sviestu, bet aš to nedariau). Sausoje keptuvėje pakepinti sezamo sėklas iki švelniai paruduos (atsargiai, greitai sudega jei nemaišot). Jei naudojamos ir juodos sezamo sėklos, jas geriau pakepinti atskirai. Išėmus sėklas, toje pačioje keptuvėje kaitinti visus likusius ingredientus. Kai užvirs, maišant kaitinti dar 2 minutes. Nuimti nuo karščio ir įmaišyti sezamo sėklas. Masę išpilti ant kepimo popieriaus, uždengti antru kepimo popieriaus lapu ir kočėlu plonai iškočioti. Leisti truputį atvėsti ir nuimti kepimo popierių. Dideliu peiliu supjaustyti norimos formos saldainiais ir leisti pilnai atvėsti.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų