Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (kumpis)
  • 500 mililitrų vandens
  • 200 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi)
  • 1 arbatinis šaukštelis laurų lapų (lapai)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos (kumpis)
  • 500 mililitrų vandens
  • 200 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi)
  • 1 arbatinis šaukštelis laurų lapų (lapai)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenyje išmaišyti actą, pipirus, lapelius, druską, cukrų ir tirpalu užpilti pjaustytą mėsą.
  2. Svogūnus supjaustyti griežiniais ir sumaišyti su mėsa. Marinuoti parą.
  3. Kepti ant žarijų, bet nekepkite svogūnų - kaip matosi, svyla!

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų