Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (apvoliojimui)
  • šiek tiek cukraus (apvoliojimui)
  • šiek tiek rabarbarų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens (šaltas)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, sumaišytus su druska, ištrinti su gabaliukais supjaustytu sviestu, kol pasidarys trupiniai.
    Sudėti trynį, įpilti dar šalto vandens, jeigu masė nesulimpam, ir gerai išminkius dėti į šaldytuvą 30 minučių.
    Atšaldytą tešlą plonai iškočioti, supjaustyti kvadratėliais ir į juos įvonioti nuluptų rabarbaro stiebų gabaliukus.
    Sausainius patepti išplaktu baltymu, apvolioti cukraus bei cinamono mišinyje ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (apvoliojimui)
  • šiek tiek cukraus (apvoliojimui)
  • šiek tiek rabarbarų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens (šaltas)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, sumaišytus su druska, ištrinti su gabaliukais supjaustytu sviestu, kol pasidarys trupiniai.
    Sudėti trynį, įpilti dar šalto vandens, jeigu masė nesulimpam, ir gerai išminkius dėti į šaldytuvą 30 minučių.
    Atšaldytą tešlą plonai iškočioti, supjaustyti kvadratėliais ir į juos įvonioti nuluptų rabarbaro stiebų gabaliukus.
    Sausainius patepti išplaktu baltymu, apvolioti cukraus bei cinamono mišinyje ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų