Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 300 mililitrų burokėlių (marinuotų burokėlių sultys)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome, sudedame į molinį puodą, apibarstome prieskoniais, užpilame burokėlių rūgštymu, paslegiame ir marinuojame apie 1 val. Išimame, susmaigstome ant plonų alksnio šakelių ir kepame ant žarijų.

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 300 mililitrų burokėlių (marinuotų burokėlių sultys)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome, sudedame į molinį puodą, apibarstome prieskoniais, užpilame burokėlių rūgštymu, paslegiame ir marinuojame apie 1 val. Išimame, susmaigstome ant plonų alksnio šakelių ir kepame ant žarijų.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų