REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek paprikų (malta)
- šiek tiek rozmarino
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek acto
- šiek tiek druskos
- šiek tiek konjako
- šiek tiek avienos (ar kitokia mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti pipirus, druską, rozmariną ir kmynus ir ištrinti jais mėsą.
Svogūnus ir kalendrą smulkiai supjaustyti, galima smulkinti blenderyje. Sumaišyti su mėsa.
0,5 stiklinės acto sumaišyti su stikliuku konjako ir užpilti mėsą.
Viską gerai sumaišyti.
Marinuoti 8 val.
Prieš 2 val. iki kepimo, užpilti mėsą aliejumi ir išmaišyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek paprikų (malta)
- šiek tiek rozmarino
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek acto
- šiek tiek druskos
- šiek tiek konjako
- šiek tiek avienos (ar kitokia mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti pipirus, druską, rozmariną ir kmynus ir ištrinti jais mėsą.
Svogūnus ir kalendrą smulkiai supjaustyti, galima smulkinti blenderyje. Sumaišyti su mėsa.
0,5 stiklinės acto sumaišyti su stikliuku konjako ir užpilti mėsą.
Viską gerai sumaišyti.
Marinuoti 8 val.
Prieš 2 val. iki kepimo, užpilti mėsą aliejumi ir išmaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą