2 kilogramai mesos (vištiena, kiaulienos sprandinė ar kitokia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Tada išspausti ant mėsos citriną, įdėti prieskonių (išskyrus druską), pjaustytą svogūną, pipirų ir gerai išmaišyti. Uždengti.
Galima kepti ir po pusvalandžio, ir po savaitės. Mėsa, laikoma šaldytuve, nesuges.
Prieš kepant pasūdyti pagal skonį. Mėsą mauti ant iešmų, dėti ant žarijų ir pridengti kartonu ar storesniu popieriumi. „Dangtį“ prispausti kokiu nors sunkesniu daiktu – taip kepami šašlykai būna minkšti ir sultingi.
Skanaus
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų (1)
šiek tiek svogūnų
šiek tiek prieskonių (žolelės, druska, pipirai)
2 kilogramai mesos (vištiena, kiaulienos sprandinė ar kitokia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Tada išspausti ant mėsos citriną, įdėti prieskonių (išskyrus druską), pjaustytą svogūną, pipirų ir gerai išmaišyti. Uždengti.
Galima kepti ir po pusvalandžio, ir po savaitės. Mėsa, laikoma šaldytuve, nesuges.
Prieš kepant pasūdyti pagal skonį. Mėsą mauti ant iešmų, dėti ant žarijų ir pridengti kartonu ar storesniu popieriumi. „Dangtį“ prispausti kokiu nors sunkesniu daiktu – taip kepami šašlykai būna minkšti ir sultingi.