INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (maži)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 litras pieno
- 1 litras kefyro (šaltibarščių)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 800 gramų burokėlių (virti ar marinuoti)
- 50 gramų svogūnų laiškų
- šiek tiek krapų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą įpilame kefyrą, pieną, įdedame smulkiai supjaustytus agurkus, virtus kiaušinius, svogūnų laiškus, SANTA MARIA krapus, marinuotus burokėlius kartu su sultimis. Įdedame druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišome. Pateikiant pagardiname grietine ir pabarstome SANTA MARIA krapais.
Skanaus
Autorius: Jelena
REKLAMA