Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų aviečių
- 120 gramų cukraus
- 6 vienetai persikų
- 250 gramų vyšnių
- 350 mililitrų vandens
- 250 gramų braškių
- 3 valgomieji šaukštai arbatos (žalioji su žasminu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti sirupą iš vandens ir cukraus - užvirinti ir pavirti 5 min. Suberti arbatą ir palaikyti, uždengus, 10 min.
Persikus nulupti ir supjaustyti, vyšnias ir braškes taip pat pasmulkinti.
Avietes su kitais susmulkintais vaisiais ir uogomis sudėti į atvėsusį sirupą ir išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve ne mažiau kaip 4 val.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų aviečių
- 120 gramų cukraus
- 6 vienetai persikų
- 250 gramų vyšnių
- 350 mililitrų vandens
- 250 gramų braškių
- 3 valgomieji šaukštai arbatos (žalioji su žasminu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti sirupą iš vandens ir cukraus - užvirinti ir pavirti 5 min. Suberti arbatą ir palaikyti, uždengus, 10 min.
Persikus nulupti ir supjaustyti, vyšnias ir braškes taip pat pasmulkinti.
Avietes su kitais susmulkintais vaisiais ir uogomis sudėti į atvėsusį sirupą ir išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve ne mažiau kaip 4 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą