Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • šiek tiek muskato (tarkuotas)
  • šiek tiek špinatų (švieži, 2-3)
  • 130 gramų makaronų (Tagliatelle)
  • 8 vienetai dešros (rūkyta, griežinėliai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek čili pipirų (malti)
  • 6 valgomieji šaukštai rikotos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame, kol jie virs sutaisome padažą: supjaustome špinatus juostelėmis, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame špinatus kol jie susitrauks, tai truks maždaug 2-3 minutes. Tada įdedame rikotos sūrio, viską gerai sumaišome ir kepame apie minutę, užbarstome pipirais, druska, bazilikais, čili ir muskatu, viską sumaišome. Įdedame juostelėmis pjaustytus dešros gabalėlius ir kepame 1-2 minutes. Padažas baigtas. Į keptuve su padažu supilame makaronus, o jau tada galime viską dėti į lėkštes.

Autorius: http://agnesca.blogspot.com

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • šiek tiek muskato (tarkuotas)
  • šiek tiek špinatų (švieži, 2-3)
  • 130 gramų makaronų (Tagliatelle)
  • 8 vienetai dešros (rūkyta, griežinėliai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek čili pipirų (malti)
  • 6 valgomieji šaukštai rikotos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame, kol jie virs sutaisome padažą: supjaustome špinatus juostelėmis, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame špinatus kol jie susitrauks, tai truks maždaug 2-3 minutes. Tada įdedame rikotos sūrio, viską gerai sumaišome ir kepame apie minutę, užbarstome pipirais, druska, bazilikais, čili ir muskatu, viską sumaišome. Įdedame juostelėmis pjaustytus dešros gabalėlius ir kepame 1-2 minutes. Padažas baigtas. Į keptuve su padažu supilame makaronus, o jau tada galime viską dėti į lėkštes.

Autorius: http://agnesca.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų