Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 2 vienetai avokadų
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dijon, padažui)
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos (padažui)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir pakepinkite krevetes 1-2 minutes ant didelio kaitrumo ugnies.
Avokada supjaustykite griežinėliais, apelsiną nulupkite ir susmulkinkite kubeliais, sutrinkite česnaką.
Viską sumaišykite ir pagardinkite padažu.
Skanaus!!!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 2 vienetai avokadų
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (Dijon, padažui)
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos (padažui)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įpilkite į keptuvę šlakelį aliejaus ir pakepinkite krevetes 1-2 minutes ant didelio kaitrumo ugnies.
Avokada supjaustykite griežinėliais, apelsiną nulupkite ir susmulkinkite kubeliais, sutrinkite česnaką.
Viską sumaišykite ir pagardinkite padažu.
Skanaus!!!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą