Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (nedideli)
  • 4 vienetai bulvių (virtos, su lupenomis)
  • 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai jogurto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 400 gramų žuvies (pangasijos filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. žuvį supjaustyti gabaliukais.
    Miltus sumaišyti su druska, juose apvolioti žuvį ir iškepti aliejuje. Aliejaus perteklių pašalinti padėjus žuvį ant popierinių rankšluosčių.
    Agurkus ir bulves supjaustyti.
    Viską sudėti į salotines, paskaninti tarkuotais krienais, šlakeliu jogurto ir alyvuogių aliejumi. Jei reikia pasūdyti.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (nedideli)
  • 4 vienetai bulvių (virtos, su lupenomis)
  • 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai jogurto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 400 gramų žuvies (pangasijos filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. žuvį supjaustyti gabaliukais.
    Miltus sumaišyti su druska, juose apvolioti žuvį ir iškepti aliejuje. Aliejaus perteklių pašalinti padėjus žuvį ant popierinių rankšluosčių.
    Agurkus ir bulves supjaustyti.
    Viską sudėti į salotines, paskaninti tarkuotais krienais, šlakeliu jogurto ir alyvuogių aliejumi. Jei reikia pasūdyti.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų