Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (nedideli)
- 4 vienetai bulvių (virtos, su lupenomis)
- 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai jogurto
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- žuvį supjaustyti gabaliukais.
Miltus sumaišyti su druska, juose apvolioti žuvį ir iškepti aliejuje. Aliejaus perteklių pašalinti padėjus žuvį ant popierinių rankšluosčių.
Agurkus ir bulves supjaustyti.
Viską sudėti į salotines, paskaninti tarkuotais krienais, šlakeliu jogurto ir alyvuogių aliejumi. Jei reikia pasūdyti.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (nedideli)
- 4 vienetai bulvių (virtos, su lupenomis)
- 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai jogurto
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- žuvį supjaustyti gabaliukais.
Miltus sumaišyti su druska, juose apvolioti žuvį ir iškepti aliejuje. Aliejaus perteklių pašalinti padėjus žuvį ant popierinių rankšluosčių.
Agurkus ir bulves supjaustyti.
Viską sudėti į salotines, paskaninti tarkuotais krienais, šlakeliu jogurto ir alyvuogių aliejumi. Jei reikia pasūdyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą