Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (su sėklytėmis)
  • 200 gramų lašišų (filė)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 6 vienetai šparagų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus virti ant garų 10 min.
    Bulves nuskusti, supjaustyti į keturias skilteles ir išvirti.
    Šparagus ir bulves palaikyti šiltai.
    Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus su paprika ir jame apkepti lašišą iš abiejų pusių po 3 min. Pasūdyti. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
    Žuvį, šparagus ir bulves sudėti į lėkštę ir užpilti užpilu, suplakto iš aliejaus, vyno, druskos.
    Patiekti patiekalą šiltą.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (su sėklytėmis)
  • 200 gramų lašišų (filė)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 6 vienetai šparagų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus virti ant garų 10 min.
    Bulves nuskusti, supjaustyti į keturias skilteles ir išvirti.
    Šparagus ir bulves palaikyti šiltai.
    Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus su paprika ir jame apkepti lašišą iš abiejų pusių po 3 min. Pasūdyti. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
    Žuvį, šparagus ir bulves sudėti į lėkštę ir užpilti užpilu, suplakto iš aliejaus, vyno, druskos.
    Patiekti patiekalą šiltą.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų